Drob de porc - Retete Culinare

Drob de porc


Iti trebuie:
  • 6-7 legaturi de ceapa verde
  • 7 oua
  • 2 cepe potrivite
  • 750 g de carne tocata (porc/vita)
  • 750 g de organe (400 g ficat porc, 200 g inima porc, 200 g plamani porc, 150 g rinichi porc)
  • 1 bucata prapur
  • boia
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Toci verdeturile, iar separat, cureti organele si le tai in bucati mai mici, dupa care le dai prin masina de tocat, sarezi, piperezi si amesteci cu verdeata tocata marunt.
  2. Separat, tai marunt 2 cepe si le calesti in putin ulei.
  3. Dupa ce s-a aurit ceapa, o scoti si o amesteci cu carnea tocata cruda, sarezi si adaugi boia.
  4. Amesteci apoi totul (carnea si organele) cu 3-4 oua, pana rezulta o pasta.
  5. Pui la fiert 3 oua si le fierbi tare.
  6. Iei un prapure pe care il asezi intr-o tava de chec care, in prealabil a fost unsa cu putin ulei.
  7. Adaugi jumatate din pasta rezultata, introduci cele trei oua fierte, dupa care completezi cu compozitia ramasa deasupra.
  8. Inchizi prapurul si ungi cu ou batut pe deaspura, apoi dai tava la cuptor.
  9. Presari boia pe deasupra.
  10. Inainte sa scoti drobul de la cuptor, verifici sa fie facut.
  11. Scoti tava de la cuptor, lasi sa se raceasca drobul si abia dupa aceea il scoti din forma si il tai.
  12. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.