Tocanita de cartofi cu coaste de miel - Retete Culinare

Tocanita de cartofi cu coaste de miel


Iti trebuie:
  • 1,5 kg de coaste de miel
  • 125 g faina
  • 45 ml ulei
  • 3 cepe
  • 1 kg de cartofi noi
  • 2 morcovi mari
  • 30 ml pasta de tomate
  • 500 ml de apa clocotita
  • 2 cuburi de concentrat de supa de vita
  • 125 g de patrunjel tocat
  • 2 catei de usturoi
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • sare si piper.
Pregatesti asa:
  1. Preincalzesti cuptorul la 170 de grade Celsius.
  2. Presari faina peste coastele de miel si pastrezi faina deoparte.
  3. Prajesti carnea in ulei pana devine maronie, intr-o tigaie.
  4. Adaugi ceapa tocata marunt si o prajesti amestecand.
  5. Pui cartofii (cei mici intregi, cei mai mari taiati in jumatate), morcovii curatati si taiati bucati, pasta de tomate, apa clocotita si cuburile de supa.
  6. Lasi totul sa fiarba.
  7. Acoperi oala si o dai la cuptor timp de trei ore.
  8. Amesteci restul de faina cu cateva picaturi de apa rece, la care adaugi si putin sos din tocana, pana obtii o mixtura omogena.
  9. Torni mixtura in tocana si pui vasul foc.
  10. Adaugi restul ingredientelor si lasi pe foc inca 15 minute.
  11. Pofta buna!
Tocanita de cartofi cu coaste de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de cartofi cu coaste de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de cartofi cu coaste de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.