Parfe de cacao - Retete Culinare

Parfe de cacao


Iti trebuie:
  • 3 galbenusuri de ou de prepelita
  • 150 ml lapte
  • 25 g zahar
  • 1/2 baton vanilie
  • 20 g cacao
  • 150 g frisca
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Bati bine galbenusurile cu zaharul si cu un praf de sare.
  2. Adaugi apoi laptele in care ai pus batonul vanilat.
  3. Pui compozitia pe foc mic si amesteci continuu, pana se ingroasa compozitia ca o crema.
  4. Lasi apoi sa se raceasca, dupa care incorporezi cacaua si frisca.
  5. Pui compozitia in forme de inghetata si o dai la congelator.
  6. Pentru servit, scoti formele din congelator inainte de a fi prea tare inghetate.
  7. Pofta buna!
Parfe de cacao

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Parfe de cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Parfe de cacao" Parfe de cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Cristina Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
super..frt gustos




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.