Mancarica de urzici - Retete Culinare

Mancarica de urzici


Iti trebuie:
  • 4 gramezi de urzici
  • 1 ceapa mica
  • 150 g unt
  • 4 linguri faina
  • 300-500 ml lapte
  • 1 capatana usturoi
Pregatesti asa:
  1. Dupa ce le-ai curatat bine si le-ai spalat in mai multe ape, fierbi urzicile in apa cu sare pana se inmoaie.
  2. Scurgi urzicile foarte bine, iar apa care ramane poate fi folosita la ciorbe sau bors.
  3. Toci urzicile marunt pentru ca sunt mai tari, eventual poti folosi mixerul.
  4. Calesti ceapa, adaugi urzicile tocate si 4 linguri de faina.
  5. Amesteci bine pana se omogenizeaza.
  6. Adaugi untul si laptele, pana cand ajunge compozitia la consistenta dorita.
  7. Mancarea de urzici trebuie sa fiarba la foc mic.
  8. Amesteci des, sa nu se prinda.
  9. Cand e aproape gata, adaugi usturoiul facut mujdei si mai tii urzicile pe foc, sa mai dea 2-3 clocote.
  10. Pofta buna!
Mancarica de urzici

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de urzici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de urzici - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.