Butelcute umplute cu carne de miel - Retete Culinare

Butelcute umplute cu carne de miel


Pentru butelcute iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 30 g drojdie
  • 200-250 ml lapte
  • 2 galbenusuri
  • sare, putin zahar
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 750 g pulpa de miel
  • 200 g maioneza
  • 5 catei de usturoi
  • 1 fir de ceapa verde
  • piper, sare dupa gust
  • 1 salata verde
Pregatesti asa:
  1. Dizolvi drojdia in laptele caldut, pui zahar, sare, un galbenus si amesteci bine.
  2. Pui si faina si framanti.
  3. Adaugi untul incalzit, continui framantatul pana la incorporarea untului.
  4. Acoperi cu un servet si lasi la dospit pana ce coca isi mareste volumul de 2 ori.
  5. Aluatul dospit il imparti in bucati egale, de marimea unui ou.
  6. Le modelezi pe o planseta unsa cu ulei, dandu-le o forma rotunda.
  7. Pregatesti o tava unsa cu ulei, asezi painisoarele in tava, le lasi sa creasca, le ungi deasupra cu galbenus diluat cu putina apa.
  8. Coci painisoarele la foc potrivit, 15 minute.
  9. Dupa coacere si racire, le tai un capacel, scoti miezul cu ajutorul unei lingurite si le umpli cu compozitia din carne de miel pe care o pregatesti
  10. asa: carnea o condimentezi si o pui intr-o tava cu putin ulei si putina apa si o dai la cuptor.
  11. Dupa frigere, o lasi la racit, apoi tai carnea julien, o amesteci cu maioneza, usturoiul pisat, ceapa verde taiata marunt si cu piperul.
  12. Cu aceasta compozitie umpli painisoarele scobite si le pui capacelele.
  13. Asezi painicile pe platou, pe frunze de salata verde sau pe rondele din codite de ceapa verde.
  14. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Butelcute umplute cu carne de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Butelcute umplute cu carne de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.