File de peste cu arpacas - Retete Culinare

File de peste cu arpacas


Iti trebuie:
  • 1 kg grau (sau arpacas)
  • 2 kg fileuri de peste
  • 1 pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • 500 g ceapa
  • 1 pahar ulei
  • 1 lingurita praf de cimbru
  • 500 g rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita boabe de mustar macinate
Pregatesti asa:
  1. Fierbi graul sau arpacasul pana se inmoaie, cu multa apa si un pic de sare.
  2. De preferat, graul se fierbe in ceaun, sa nu se prinda.
  3. Toci ceapa si o calesti in ulei incins.
  4. Stingi prajeala cu graul fiert bine, adaugi vinul, boabele de mustar macinate, cimbrul, sare si piper si amesteci bine.
  5. Lasi sa fiarba inabusit inca 5 minute.
  6. Tai rosiile felii si incingi cuptorul.
  7. Pestele sarat, piperat il asezi pe patura de grau si il acoperi cu felii de rosii, apoi il dai la cuptor, la foc potrivit, circa o jumatate de ora.
  8. Toci patrunjelul si il presari peste peste.
  9. Pofta buna!
File de peste cu arpacas



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste cu arpacas "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste cu arpacas - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.