Bors de loboda cu pulpe de pui - Retete Culinare

Bors de loboda cu pulpe de pui


Iti trebuie:
  • 5 ciocanele de pui
  • 1 l bors
  • 500 g loboda
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita faina
  • 3 linguri orez
  • sare
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smantana
  • marar si patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea si o pui la fiert cu putina sare, avand grija sa iei spuma.
  2. Alegi loboda, o speli, o maruntesti si, cand carnea este aproape fiarta, o pui in oala peste carne.
  3. Separat, prajesti o ceapa tocata impreuna cu 1 lingura de ulei, pui faina, amesteci si lasi sa se prajeasca fara a se rumeni, apoi stingi totul cu apa rece.
  4. Amesteci aceasta compozitie cu ciorba din oala si lasi sa mai dea totul un clocot.
  5. Adaugi borsul fiert separat si strecurat, sarea si orezul ales si spalat.
  6. Lasi sa fiarba si, cand orezul este moale, adaugi mararul si patrunjelul tocate.
  7. Servesti ciorba simpla sau dreasa cu un galbenus batut cu 2 linguri de smantana.
  8. Pofta buna!
 Bors de loboda cu pulpe de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de loboda cu pulpe de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de loboda cu pulpe de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.