Piure de spanac si fasole - Retete Culinare

Piure de spanac si fasole


Iti trebuie:
  • 1 kg spanac (proaspat sau congelat)
  • 4-5 dovlecei (1 kg)
  • 4-5 cartofi potrivit de mari
  • 400 g fasole fiarta
  • 150-200 ml ulei vegetal de masline
  • vegeta
Pregatesti asa:
  1. Mai intai cureti cartofii, ii tai in patru, dovleceii necuratati si spalati ii lai rondele groase, iar spanacul il speli foarte bine.
  2. Pui totul la fiert intr-o oala cu apa, dar mai putina decat volumul legumelor, deoarece isi mai lasa si ele.
  3. Daca totusi mai este nevoie, mai adaugi putina apa.
  4. Dupa ce au fiert legumele, adaugi spre sfarsit fasolea fiarta, uleiul si vegeta.
  5. Mai lasi pentru incorporare timp de 5 minute, apoi o dai putin la rece, dupa care pui totul in blender sau mixezi.
  6. Pofta buna!
Piure de spanac si fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piure de spanac si fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piure de spanac si fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.