Friptura de miel cu garnitura de cartofi si spanac - Retete Culinare

Friptura de miel cu garnitura de cartofi si spanac


Iti trebuie:
  • 1,5 kg pulpa de miel
  • 1,5 kg spanac
  • 400 g cartofi mici
  • 150 g unt
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 8 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • vegeta
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea si o pui in tava cu jumatate din cantitatea de unt, usturoiul tocat, cimbru, sare, piper, vegeta si putina apa.
  2. Introduci tava la cuptor si, din cand in cand, stropesti carnea cu sosul din tava, ca sa nu se usuce.
  3. Dupa 45 de minute, verifici daca friptura este gata.
  4. Fierbi spanacul, il toci si il amesteci cu jumatate din untul ramas, topit.
  5. Cartofii fierti, ii tavalesti prin restul de unt topit si prin patrunjelul tocat.
  6. Friptura gata facuta o tai felii si le asezi pe un platou, alaturi de spanacul si cartofii fierti.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de miel cu garnitura de cartofi si spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de miel cu garnitura de cartofi si spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.