Placinta cu piept de pui si mazare - Retete Culinare

Placinta cu piept de pui si mazare


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui mai maricel
  • 500 g mazare
  • 4 cartofi mari
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • 3 linguri pasta de rosii (bulion)
  • 1 ceapa mare
  • 50 g margarina pentru gatit 
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar.
Pregatesti asa:
  1. Tai pieptul de pui in cuburi si il calesti in ulei amestecat cu margarina.
  2. Scoti bucatelele de piept si prajesti cartofii taiati rondele, potrivit de mari si ceapa taiata julien (mai mare).
  3. Amesteci 3 oua batute cu smantana si condimentezi cu sare si piper.
  4. Intr-o tava (nu prea mare) unsa cu ulei, asezi un strat de cartofi, condimentati cu sare, piper, cimbru uscat, apoi urmeaza un strat de mazare plus marar uscat sau verde.
  5. Peste mazare pui pieptul de pui si ceapa, urmatorul strat, care este de cartofi, iar ultimul strat este cu mazare.
  6. Apoi torni pasta de tomate diluata cu un pahar cu apa si presari mararul uscat sau verde.
  7. Dai tava la cuptor pentru o jumatate de ora, iar cand este aproape gata, torni crema de smantana.
  8. Dai iar tava la cuptor pana se rumeneste placinta.
  9. Tai placinta in portii dupa ce se mai raceste putin, cand compozitia s-a intarit.
  10. Pofta buna!
Placinta cu piept de pui si mazare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu piept de pui si mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu piept de pui si mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.