Cartofi umpluti cu jambon si cascaval - Retete Culinare

Cartofi umpluti cu jambon si cascaval


Iti trebuie:
  • 8 felii jambon
  • 4 felii cascaval
  • 4 cartofi mari
  • 60 g unt
  • ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi cartofii in apa cu putina sare, la foc potrivit.
  2. Cand sunt gata, ii scurgi de apa si ii lasi sa se raceasca.
  3. Cureti cartofii de coaja si ii tai in doua pe lungime.
  4. Intre cele doua jumatati de cartofi pui o felie de cascaval, pusa la randul ei intre doua felii de jambon, apoi legi cu ata fiecare cartof.
  5. Pui uleiul si untul sa se incinga si rumenesti cartofii pe fiecare parte.
  6. Dupa rumenire, scoti atele, il pui intr-o tava si ii bagi la cuptor pentru inca 5 minute.
  7. Pofta buna!
Cartofi umpluti cu jambon si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi umpluti cu jambon si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi umpluti cu jambon si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.