Carcasa de miel umpluta cu legume - Retete Culinare

Carcasa de miel umpluta cu legume


Iti trebuie:
  • costita de miel
  • 500 g ciuperci
  • 300 g cartofi
  • 4 morcovi
  • 2 rosii
  • 2 felii telina
  • 2 cepe rosii
  • usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • miere de albine
  • condimente pentru porc
  • verdeturi italiene
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Costita de miel spalata o pui intr-o oala cu apa fiarta si o lasi sa dea un clocot timp de 2-3 minute.
  2. Cosi costita cu ata alimentara, formand o coronita.
  3. Ceapa, usturoiul, morcovul si telina le tai feliute apoi le calesti intr-un pic de ulei de masline.
  4. Ciupercile curatate si spalate le calesti separat, pana cand nu mai lasa apa, apoi le adaugi in compozitia de mai sus.
  5. La sfarsit, pui patrunjelul si rosiile tocate marunt si mai lasi cateva minute pe foc.
  6. Compozitia astfel obtinuta o lasi la racit, apoi adaugi parmezan ras, o lingura de pesmet si amesteci bine.
  7. Coronita o ungi cu miere de albine si o umpli cu amestecul de legume.
  8. Intr-un vas termorezistent uns cu unt, adaugi doua straturi de cartofi taiati felii si morcovul taiat marunt, apoi asezi coronita.
  9. Presari pe deasupra busuioc, oregano, cimbru si dai vasul la cuptor pentru 40 de minute.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carcasa de miel umpluta cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Carcasa de miel umpluta cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.