Oua umplute cu verdeturi si parmezan - Retete Culinare

Oua umplute cu verdeturi si parmezan


Iti trebuie:
  • 5 oua
  • 5 ridichi proaspete
  • 2 fire de ceapa verde
  • marar tocat
  • 50 g cascaval ras
  • 1 lingura parmezan ras
  • sare
  • piper
  • frunze de salata pentru ornat
Pregatesti asa:
  1. Ouale, fierte tari, le cureti de coaja, le tai in jumatati si le scoti galbenusul cu grija, sa nu se strice albusul.
  2. Galbenusurile, bine sfaramate cu furculita, le amesteci cu ridichile rase, cu ceapa verde si cu mararul tocat fin si cu putin cascaval ras.
  3. Potrivesti compozitia la gust de sare si de piper, omogenizezi bine si apoi umpli cu ea golurile din albusuri, cladind pe fiecare cate o movilita.
  4. Ouale umplute le asezi pe frunze de salata puse pe un platou si presari parmezan ras (sau cascaval).
  5. Pofta buna!
Oua umplute cu verdeturi si parmezan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua umplute cu verdeturi si parmezan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua umplute cu verdeturi si parmezan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.