Sarmale cu frunze de spanac - Retete Culinare

Sarmale cu frunze de spanac


Iti trebuie:
  • 40 de frunze de spanac
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 150 g orez
  • 1 legatura ceapa verde
  • 80 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 175ml bors
  • 150 ml smantana
  • 1 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Spala frunzele de spanac, opareste-le in apa clocotita, trece-le printr-un jet de apa rece si lasa-le sa se raceasca.
  2. Spala orezul in cateva ape.
  3. Toaca marunt ceapa si amestec-o apoi cu orezul scurs.
  4. Caleste acest amestec intr-o cratita, pune si carnea tocata.
  5. Adauga sucul de rosii si lasa pe foc aproximativ cinci minute.
  6. Pune cate o lingura din acest amestec pe fiecare frunza de spanac si ruleaza-le cu grija, asa cum faci sarmalele in foi de varza.
  7. Unge o cratita cu ulei, pune pe fundul ei 4-5 foi de spanac si asaza sarmalele rulate.
  8. Peste ele, toarna borsul si apa cat sa le acopere.
  9. Pune cratita pe foc mic las-o cel putin o ora.
  10. Dupa ce au fiert sarmalele, taie lamaia in felii si asaz-o peste ele.
  11. Pofta buna!
Sarmale cu frunze de spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale cu frunze de spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmale cu frunze de spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.