Orez cu spanac - Retete Culinare

Orez cu spanac


Iti trebuie:
  • 1 kg spanac
  • 120 g orez
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 50 ml ulei
Pentru bruschete iti trebuie:
  • 6 felii de paine
  • ulei de masline
  • 100 g telemea de vaca sau de capra.
Pregatesti asa:
  1. Pune orezul la inmuiat in apa rece, apoi curata si spala spanacul.
  2. Opareste frunzele de spanac 4-5 minute in apa clocotita.
  3. Scurge spanacul, lasa-l sa se raceasca si toaca-l marunt.
  4. Incinge uleiul intr-o cratita si inabusa 2-3 minute ceapa tocata.
  5. Adauga spanacul tocat, orezul scurs si apa cat sa le acopere.
  6. Lasa la fiert 15-20 de minute.
  7. Dupa ce a fiert spanacul, adauga usturoiul pisat.
  8. Serveste-l cald, alaturi de bruschete cu branza (felii de paine prajita stropite cu ulei de masline, peste care pui branza).
  9. Pofta buna!
Orez cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Orez cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Orez cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.