Rosii umplute cu verdeturi si carne tocata - Retete Culinare

Rosii umplute cu verdeturi si carne tocata


Iti trebuie:
  • 10 rosii mari
  • 300 g carna tocata
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura leurda
  • 2 legaturi spanac
  • 1 legatura stevie
  • frunze de ridiche
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Opareste toate frunzele verzi in apa clocotita cu sare.
  2. Scoate-le, lasa-le la scurs si toaca-le marunt.
  3. Taie ceapa solzisori si pune-o la calit in ulei.
  4. Dupa ce s-a inmuiat, adauga carnea tocata, sare, piper si putina apa si lasa pe foc pana ce scade zeama.
  5. Intre timp, pune orezul la fiert.
  6. Taie capacele rosiilor si scoate-le in intregime miezul, cu o lingurita.
  7. Umple apoi fiecare rosie cu un strat de carne, un strat de orez, iar la final, cu verziturile tocate.
  8. Pune capacelele pentru umpluturi si pune rosiile in tava.
  9. Toarna apa in tava cu rosii, acopera cu foile de aluminiu si lasa-le la cuptor pentru 25-30 de minute.
  10. Pofta buna!
Rosii umplute cu verdeturi si carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu verdeturi si carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu verdeturi si carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.