Ciuperci umplute cu nuca - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu nuca


Iti trebuie:
  • 20 de ciuperci champignon mari
  • 75 g unt
  • cimbru
  • sare
  • piper.
  • Pentru umplutura iti trebuie:
  • 3 linguri miez de nuca
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2-3 linguri pesmet
  • 2-3 linguri parmezan
  • 1 lingura cu unt.
Pregatesti asa:
  1. Topeste untul intr-o tigaie, pune ciupercile ( curatate si spalate ) condimentate cu sare, piper si cimbru si calestele usor pe ambele parti.
  2. Striveste nuca cu sucitorul, pune-i intr-un castron si adauga usturoiul pisat si untul.
  3. Adauga patrunjelul verde tocat marunt, parmezanul ras si pesmetul, amesteca bine.
  4. Sareaza, pipereaza dupa gust.
  5. Umple ciupercile cu acest amestec, pune-le intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si da-o la cuptorul preincalzit pentru 5-10 minute.
  6. Pofta buna!
Ciuperci umplute cu nuca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.