Piept de pasare umplut cu ananas - Retete Culinare

Piept de pasare umplut cu ananas


Iti trebuie:
  • 500 g piept de curcan
  • 1 ananas
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei galben
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri cu otet de vin
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 4 linguri cu apa
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Imparte in patru felii pieptul de curcan si bate-le ca la snitele.
  2. Da-le cu un praf de sare si de piper si lasa-le la rece 30 de minute.
  3. Taie ananasul cubulete, iar ardeiul si ceapa julien.
  4. Caleste-le impreuna in uleiul incins pana se inmoaie foarte putin (daca este necesar, adauga un strop de apa).
  5. Prepara un sos din amidon, miere, otet, sos de soia si apa.
  6. Toarna-l peste legume si lasa sa dea in 1-2 clocote.
  7. Pune pe fiecare felie de piept de curcan umplutura de legume si ruleaza bine (nu arunca sosul care ramane).
  8. Pentru mai multa siguranta, prinde ruloul cu scobitori.
  9. Asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt si da-le la cuptorul incins 45-50 de minute, la foc domol.
  10. In momentul servirii, stropeste ruloul cu sosul ramas.
  11. Pofta buna!
Piept de pasare umplut cu ananas

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pasare umplut cu ananas "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pasare umplut cu ananas - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.