Supa din pulpe de pui cu legume - Retete Culinare

Supa din pulpe de pui cu legume


Iti trebuie:
  • 2 pulpe fara pielita
  • 150 g telina
  • 150 g patrunjel
  • 150 g morcovi
  • 150 g ceapa
  • sare
  • piper.
Pentru taitei iti trebuie:
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Pentru supa, pune pulpele la fiert la foc mic, in apa rece.
  2. Curata zarzavaturile si pune-le la fiert impreuna cu carnea si un praf de sare.
  3. Strange des spuma si lasa sa fiarba incet.
  4. Cand supa este gata, strecoara cu grija si curata carnea de oase si vinisoare.
  5. Aseaz-o intr-un castronel, langa legumele fierte.
  6. Framanta ingredientele pentru taitei pana obtii un aluat elastic, apoi lasa-l sa se odihneasca 30 de minute.
  7. Pentru a intinde aluatul mai usor, taie-l in bucati (2,3 sau 4) si intinde-le in foi cat mai subtiri.
  8. Lasa-le sa se zvante o jumatate de ora.
  9. Suprapune-le si taie taitei cat de lati vrei.
  10. Daca poti, lasa-i sa se usuce intr-un loc ferit de umezeala.
  11. Fierbe taiteii doar inainte de a servi supa, in apa cu putina sare.
  12. Serveste supa fierbinte, cu taitei, legume si carne dezosata.
  13. Pofta buna!
Supa din pulpe de pui cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa din pulpe de pui cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa din pulpe de pui cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.