Tocana de vitel cu ciuperci - Retete Culinare

Tocana de vitel cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 400 g carne de vitel
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 200 g smantana
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura ulei
Pregatesti asa:
  1. Curata carnea de pielite si zgarciuri si tai-o fasiute.
  2. Curata ceapa si toac-o marunt, iar ciupercile champignon, felii subtirele.
  3. Incinge uleiul intr-o tigaie adanca si pune carnea la foc iute.
  4. Amesteca din cand in cand ca sa nu se arda si completeaza cu putina apa, pana se patrunde.
  5. Cand carnea e patrunsa, adauga ceapa si ciupercile, da focul mic si lasa pana se inmoaie legumele.
  6. Pune smantana si, dupa 1-2 minute, adauga mustarul amestecat cu bulionul.
  7. Lasa sa dea in cateva clocote sau pana cand sosul devine cremos.
  8. Pofta buna!
Tocana de vitel cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de vitel cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de vitel cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.