Ardei umpluti cu ricotta si cuscus - Retete Culinare

Ardei umpluti cu ricotta si cuscus


Iti trebuie:
  • 3 ardei grasi rosii
  • 3 ardei grasi galbeni
  • 150 g cuscus
  • 100 ml apa rece
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 2-3 ardei copti
  • 150 g branza ricotta
  • 50 g masline feliate
  • 1 lamaie
  • 100 g seminte de pin
  • sare
  • piper
Pentru sos iti trebuie:
  • 1 lingura cu suc de lamaie
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1/2 lingurita cu sare
  • 1/2 lingurita cu piper
Pregatesti asa:
  1. Pune cuscusul intr-un castron incapator si adauga sosul format din amestecarea tuturor ingredientelor enumerate.
  2. Toarna apa si amesteca, apoi lasa deoparte 20 de minute.
  3. Intre timp, pregateste ingredientele pentru restul de salata.
  4. Taie ceapa si usturoiul julien, branza cubulete, feliaza ardeii copti, stoarce lamaia.
  5. Adauga tot ce ai pregatit mai sus in salata de cuscus lasata deoparte.
  6. Adauga maslinele si semintele de pin, potriveste de sare si piper si, daca este cazul, pune un pic de ulei de masline.
  7. Curata cei patru ardei grasi de cotoare si taie-i in jumatati, umple-i cu salata mediteraneeana si poti s-o servesti!
  8. Pofta buna!
Ardei umpluti cu ricotta si cuscus

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu ricotta si cuscus "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu ricotta si cuscus - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.