Ficatei de pasare in vin - Retete Culinare

Ficatei de pasare in vin


Iti trebuie:
  • 500 g ficatei de pasare
  • 3 cepe
  • 250 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Spala sub jet de apa rece si apoi tapoteaza cu servete de hartie ficateii.
  2. Curata cepele si taie-le solzisori.
  3. Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste intai ficatii, iar cand au capatat o crusta subtire, adauga ceapa taiata.
  4. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi toarna vinul si lasa sa fiarba acoperit, la foc potrivit, 10-15 minute, pana cand ficateii devin fragezi  si sosul a inceput sa se lege.
  5. Pofta buna!
Ficatei de pasare in vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ficatei de pasare in vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ficatei de pasare in vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.