Tort cu frisca si crema de branza - Retete Culinare

Tort cu frisca si crema de branza


Iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 500 ml frisca
  • 250 g margarina
  • 6 oua
  • 200 g zahar tos
  • 500 g branza dulce de vaci
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri gelatina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g ciocolata alba
  • 200 ml lapte pentru gelatina
  • coaja de lamaie
  • lamaie
Pregatesti asa:
  1. Freaca margarina, tinuta la cald in prealabil, cu 100 g de zahar.
  2. Adauga cate un galbenus, apoi faina amestecata cu praful de copt.
  3. La sfarsit, pune albusurile batute cu putina sare, prin rasturnare, sa nu cada blatul.
  4. Unge o forma cu margarina, toarna aluatul si da la copt 30-40 de minute, in cuptorul preincalzit.
  5. In primele 15 minute, nu deschide usa cuptorului pentru a nu se lasa blatul.
  6. Cand e gata, scoate din cuptor si lasa pana a doua zi, cand il tai in doua.
  7. Pregateste crema: bate frisca si da-o la rece, topeste gelatina in lapte cald, freaca branza de vaci cu restul de zahar.
  8. Adauga in crema de branza zaharul vanilat, coaja de lamaie, gelatina topita si calduta si jumatate din cantitatea de frisca.
  9. Amesteca bine, pana la omogenizare, apoi pune crema intre blaturi.
  10. Decoreaza cu frisca ramasa, cacao si ciocolata alba taiata fin.
  11. Pofta buna!
Tort cu frisca si crema de branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu frisca si crema de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu frisca si crema de branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.