Placintute cu dovlecel - Retete Culinare

Placintute cu dovlecel


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 250 g margarina pentru prajituri
  • 500 ml ulei
  • 250 g zahar tos
  • 100 g zahar vanilat
  • 500 g dovleac
  • 400 ml apa
  • 40 ml otet
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 varf cutit de scortisoara
Pregatesti asa:
  1. Pune pe foc margarina, iar cand da in clocot, adauga trei linguri cu faina si amesteca pana se ingroasa.
  2. Lasi compozitia la rece.
  3. Intre timp, faci aluatul: 20 de linguri cu ulei, 20 de linguri cu apa, 2 linguri cu otet, 1 lingurita cu sare.
  4. Adauga restul de faina, framanta, apoi intinde o foaie cat mai subtire.
  5. Intinde peste foaie, in mod egal, compozitia pusa la rece.
  6. Ruleaza foaia, taie in mai multe bucati si da iarasi la rece 15 minute.
  7. Da dovleacul pe razatoare, caleste-l in 150 ml de ulei, apoi adauga zaharul si scortisoara.
  8. Il tii pe foc, amestecand pana se inmoaie dovleacul.
  9. Scoate aluatul de la rece si intinde o foaie cat mai subtire, pe care o tai sub forma de cercuri cu un pahar.
  10. Pune in interior o lingurita cu dovleac calit, pliaza in doua aluatul si lipeste marginile cu furculita.
  11. Aseaza coltunasii pe o tava cu hartie si da la cuptor.
  12. Cand incep sa se rumeneasca, scoate-i si pune-i pe platou.
  13. Presara deasupra zahar vanilat.
  14. Pofta buna!
Placintute cu dovlecel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placintute cu dovlecel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placintute cu dovlecel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.