Clatite umplute cu ciuperci sos de branza - Retete Culinare

Clatite umplute cu ciuperci sos de branza


Iti trebuie:
  • 1 kg ciuperci
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 200 g branza topita
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 legatura cu marar
  • 1/2 lingurita cu boia iute
Pentru clatite iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 500 ml lapte
  • 3 oua
  • 1/2 lingurita sare
Pentru sos iti trebuie:
  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • 200 g branza de capra
Pregatesti asa:
  1. Amesteca toate ingredientele pentru clatite si bate-le pana obtii o pasta de consistenta unei smantani subtiri.
  2. Ia cu polonicul din aceasta compozitie si coace clatite mai groase intr-o tigaie unsa cu ulei.
  3. Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu ciupercile feliate.
  4. La final, pune un praf de sare si aromatizeaza cu mararul tocat.
  5. Dupa ce s-au racorit, amesteca-le cu branza topita frecata cu boiaua iute.
  6. Unge un vas cu unt si asaza clatitele umplute cu amestecul de ciuperci.
  7. Toarna deasupra smantana amestecata cu ouale batute si branza rasa de capra.
  8. Presara deasupra putina boia si marar ori patrunjel si lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
  9. Pofta buna!
Clatite umplute cu ciuperci sos de branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Clatite umplute cu ciuperci sos de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Clatite umplute cu ciuperci sos de branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.