Tocanita de vita cu legume - Retete Culinare

Tocanita de vita cu legume


Iti trebuie:
  • 500 g rasol de vita
  • 1 ceapa
  • 2 ardei copti
  • 3 rosii
  • 2 morcovi
  • 6 cartofi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin rosu sec
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita cu chimion macinat
  • patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Caleste in ulei incins ceapa si usturoiul tocate marunt.
  2. Presara boia de ardei, stinge cu putina apa si lasa sa dea in cateva clocote.
  3. Adauga carnea taiata cubulete si sare.
  4. Daca sosul din cratita a scazut, completeaza cu apa si lasa sa fiarba la foc mic.
  5. Cand carnea este bine patrunsa, adauga cartofii, morcovul si rosiile taiate cubulete sau felii.
  6. Amesteca apoi cu pasta de tomate dizolvata in putina apa si condimenteaza cu sare, piper si chimion macinat.
  7. La final, pune fasii de ardei copt si toarna vinul.
  8. Lasa la cuptor sa scada bine, potriveste gustul de sare si aromatizeaza cu verdeata.
  9. Pofta buna!
Tocanita de vita cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de vita cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de vita cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.