Chiftelute de pui cu verdeata - Retete Culinare

Chiftelute de pui cu verdeata


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpe dezosate
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 500 g rosii
  • 1/2 lingurita cu boia iute
  • 1/2 lingurita cu ghimbir proaspat ras
  • ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Trece carnea de pui prin masina de tocat.
  2. Amestec-o apoi intr-un castron cu ceapa taiata rondele, usturoiul zdrobit, ghimbirul si boiaua.
  3. Adauga o lingura cu ulei si omogenizeaza bine.
  4. Cu palmele umede, modeleaza chiftele potrivit de mari.
  5. Rumeneste-le in ulei incins.
  6. Separat, opareste si decojeste rosiile, paseaza-le bine.
  7. Pune pasta de rosii pe foc impreuna cu o lingura cu ulei si un praf de sare, piper si oregano pentru cateva minute.
  8. Serveste chiftelele cu sosul aromat de rosii.
  9. Pofta buna!
Chiftelute de pui cu verdeata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute de pui cu verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute de pui cu verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.