Rulada din carne tocata - Retete Culinare

Rulada din carne tocata


Iti trebuie:
  • 500 g carne de porc tocata
  • 3 oua
  • 2 felii de paine
  • 1 cescuta cu lapte
  • 100 g fistic
  • 1 legatura de patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron, amesteca bine carnea de porc cu paine inmuiata in lapte si stoarsa.
  2. Adauga patrunjelul tocat fin si un praf de sare si piper.
  3. La final, incorporeaza ouale batute.
  4. Compozitia astfel obtinuta, intinde-o pe o folie de aluminiu.
  5. Din loc in loc, pune fisticul.
  6. Ruleaza cu ajutorul foliei si strange bine.
  7. Asaza rulada intr-o tava si lasa la cuptor, la foc moderat, circa 40 de minute, indeparteaza folia dupa ce s-a racorit.
  8. Se serveste atat calda, cat si rece.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada din carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada din carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.