Bombonele Rafaelo - Retete Culinare

Bombonele Rafaelo


Iti trebuie:
  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra
  • 100 g unt moale
  • 150 g nuca de cocos
  • migdale
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron, freaca energic untul pana iese toata apa.
  2. Adauga zaharul si amesteca pana se topeste.
  3. Incorporeaza laptele praf si 100 g de nuca de cocos.
  4. Amestecul obtinut trebuie sa fie usor sfaramicios.
  5. Modeleaza bomboanele (nu uita sa pui in mijloc cate o migdala).
  6. Tavaleste-le prin restul de nuca de cocos si lasa-le la rece minimum ora.
  7. Pofta buna!
Bombonele Rafaelo


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bombonele Rafaelo "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Bombonele Rafaelo" Bombonele Rafaelo - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Mihaela Nota: Retete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota Maxima Fara nota
Suna foarte bine!:D

 
ana Nota: Retete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota MaximaRetete de Ciocolate si Bomboane - Nota Maxima Fara nota
da bune bune




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.