Paine cu ceapa rosie - Retete Culinare

Paine cu ceapa rosie


Iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 230-250 ml apa calduta
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron incapator, pune 250 g faina, un praf de sare, zaharul si drojdia si amesteca usor.
  2. Incorporeaza treptat apa calduta si uleiul.
  3. Presara restul de faina si framanta energic.
  4. Acopera cu un servet si lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
  5. Rastoarna aluatul pe masa infainata si framanta-l cu ceapa si patrunjelul tocate marunt.
  6. Modeleaza-l in forma rotunda si asaza-l intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
  7. Lasa la dospit circa o ora.
  8. Coace-l la cuptor, la foc moderat, 45-50 de minute.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paine cu ceapa rosie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paine cu ceapa rosie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.