Placinta cu ciuperci si carne de miel - Retete Culinare

Placinta cu ciuperci si carne de miel


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de miel
  • 1 kg cartofi
  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri cu faina
  • 1/2 lingurita cu ciusoare
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  • 100 ml lapte
  • 60 g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fierbe cartofii in apa cu sare.
  2. Scurge-i de apa, zdrobeste-i si amesteca-i cu laptele si untul.
  3. Adauga un praf de sare, piper si putin patrunjel.
  4. Separat, taie carnea cubulete si amestec-o incet cu faina, sarea, piperul si cuisoarele.
  5. Rumeneste carnea in putin ulei si scoate-o pe farfurie.
  6. In grasimea ramasa, caleste ceapa si usturoiul tocate marunt.
  7. Adauga ciupercile si lasa-le sa se inabuse.
  8. Pune carnea rumenita, pasta de tomate, foile de dafin si acopera cu 500 ml de apa.
  9. Lasa sa fiarba pana se fragezeste carnea.
  10. Rastoarna amestecul de carne intr-un vas termorezistent.
  11. Acopera cu piureul de cartofi si lasa la cuptor, la foc moderat, pana se rumeneste putin piureul.
  12. Pofta buna!
Placinta cu ciuperci si carne de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu ciuperci si carne de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu ciuperci si carne de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.