Vol au vent cu pipote - Retete Culinare

Vol au vent cu pipote


Iti trebuie:
  • 12 pipote de pui
  • 400 g aluat de foietaj
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Caleste ceapa.
  2. Adauga pipotele si condimenteaza.
  3. Da-le in cateva clocote, incorporeaza pasta de tomate si rosiile decojite.
  4. La final, aromatizeaza cu usturoi zdrobit si patrunjel tocat.
  5. Separat, taie din aluat patru fasii late de 10 cm.
  6. Din doua fasii, taie trei cercuri cu ajutorul unui pahar, asaza-le peste fasiile pline.
  7. Pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unge-le usor cu galbenus batut (nu chiar pana in margine).
  8. Asaza pe langa ele cercurile de aluat.
  9. Coace-le la cuptor, la foc moderat, 25 de minute.
  10. Umple golurile din aluat cu amestecul de pipote.
  11. Acopera cu capacelele de aluat si serveste-le de indata.
  12. Pofta buna!
Vol au vent cu pipote

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vol au vent cu pipote "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vol au vent cu pipote - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.