Tarta cu dovlecei si ciuperci - Retete Culinare

Tarta cu dovlecei si ciuperci


Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 100 g unt
  • 1 galbenus
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 2 dovlecei mici
  • 4 ciuperci
  • 1 vanata mica
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 1 lingura smantana
  • 150 g cascaval
  • nucsoara
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Pentru aluat, amesteca repede faina cu untul taiat cubulete si un praf de sare.
  2. Adauga galbenusul si incorporeaza-l cu miscari repezi.
  3. Acopera aluatul cu o folie si lasa-l la rece 30 de minute.
  4. Curata si feliaza legumele si pune-le pe gratarul incins.
  5. Cand sunt coapte, scoate-le intr-un castron si tine-le calde.
  6. Unge cu unt o tava cu pereti detasabili si intinde o foaie de aluat.
  7. Inteapa aluatul din loc in loc si da-l la cuptorul incins pentru 10-15 minute.
  8. Scoate tava, presara un strat subtire din amestecul de branzeturi si asaza un strat de legume coapte.
  9. Bate ouale cu smantana, un praf de sare si de nucsoara.
  10. Toarna amestecul peste umplutura si pune deasupra restul de legume.
  11. Da din nou la cuptor, pentru alte 20-25 de minute.
  12. Serveste imediat, alaturi de un pahar cu vin alb rece.
  13. Pofta buna!
Tarta cu dovlecei si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu dovlecei si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu dovlecei si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.