Tarta cu crema de branza si fasole verde - Retete Culinare

Tarta cu crema de branza si fasole verde


Pentru aluat iti trebuie:
  • 125 g unt rece
  • 250 g faina
  • 50 g parmezan ras
  • 1 ou
  • sare
  • apa rece
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g fasole verde
  • 50 g unt
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 150 g crema de branza
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Framanta cu mainile un aluat din untul rece taiat bucati, faina, sare si parmezan.
  2. Incorporeaza oul si adauga treptat apa foarte rece, pana cand aluatul devine ferm si neted.
  3. Intinde o foaie nu foarte subtire si imbraca forma de copt.
  4. Da la congelator pentru 20 de minute.
  5. Acopera cu hartie de copt, umple forma cu boabe de fasole si coace 20 de minute.
  6. Lasa sa se racoreasca.
  7. Intre timp, scurge fasolea (daca e la borcan) si tamponeaza usor cu un servet de hartie.
  8. Incinge untul intr-o tigaie si caleste ceapa verde taiata potrivit de mare si fasolea taiata (opreste cateva bucati pentru decor).
  9. Bate ouale cu sare si piper, crema de branza scursa si amesteca usor cu legumele calite.
  10. Toarna compozitia in tava de copt, orneaza cu pastaile pastrate si da forma la cuptor pentru o jumatate de ora.
  11. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu crema de branza si fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu crema de branza si fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.