Tarta cu carne de pui si bame - Retete Culinare

Tarta cu carne de pui si bame


Pentru aluat iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 250 g unt
  • 150 ml lapte
  • sare
  • 1 lingura cu smantana
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1/2 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • 100 g bame
  • 1 lingura cu ulei
  • 250 g carne de pui
  • 3 oua
  • 2 albusuri
  • 2 lingurite rase cu faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 75 g telemea
  • 4 felii de mozzarella
  • boia picanta
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Pentru aluat, amesteca toate ingredientele si da-l la rece pentru 30 de minute.
  2. Caleste in ulei ceapa tocata si ardeiul gras cubulete.
  3. Adauga bamele scurse si, dupa zece minute, carnea de pui taiata cuburi.
  4. Bate ouale intregi cu faina, praful de copt, laptele, sarea si piperul.
  5. Adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare.
  6. Coace aluatul intr-o forma presarata cu faina timp de zece minute.
  7. Rastoarna amestecul de legume si pui, toarna compozitia de oua, presara branzeturile sfaramate, boiaua.
  8. Imbraca tarta in cateva felii de mozzarella.
  9. Da la cuptorul incins pentru 30 de minute ori pana cand capata o crusta aurie.
  10. Pofta buna!
Tarta cu carne de pui si bame


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu carne de pui si bame "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu carne de pui si bame - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.