Tort cu frisca si zmeura - Retete Culinare

Tort cu frisca si zmeura


Iti trebuie:
  • blat de tort
  • 1 l frisca
  • 300 g zmeura
Pentru sirop iti trebuie:
  • 1 pahar cu apa
  • 4 linguri cu zahar
  • coaja de la o portocala
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita lichior
Pregatesti asa:
  1. Bate frisca si da-o la rece.
  2. Intre timp, prepara siropul punand toate ingredientele pe foc, mai putin lichiorul.
  3. Da-l in cateva clocote si stinge focul.
  4. Adauga lichiorul si lasa sa se racoreasca.
  5. Spala fructele si lasa-le la scurs intr-o sita.
  6. Pune o foaie de tort, insiropeaz-o (nu foarte mult), apoi un strat generos de frisca si cateva fructe.
  7. Monteaza cealalta foaie de tort, insiro-peaza din nou, pune un alt strat de frisca si fructe, apoi ultima foaie, si ea insiropata.
  8. Tortul se imbraca in frisca si se orneaza cu fructe.
  9. Pofta buna!
Tort cu frisca si zmeura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu frisca si zmeura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu frisca si zmeura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.