Foi de napolitana umplute cu crema de cacao - Retete Culinare

Foi de napolitana umplute cu crema de cacao


Iti trebuie:
  • 1 pachet cu foi de napolitane
  • 500 g zahar
  • 250 ml apa
  • 200 g unt
  • 250 ml lapte praf
  • 200 g nuci pisate
  • 50 g cacao
  • esenta de rom
Pregatesti asa:
  1. Pune apa la foc, adauga zaharul si lasa sa scada pana e de consistenta unui sirop.
  2. In siropul cald, pune untul si amesteca pana se topeste.
  3. Ia vasul de pe foc si adauga in ploaie laptele praf, cacaua, nucile si esenta de rom.
  4. Cand crema s-a racorit, intinde-o pe foile de napolitana, preseaza bine, iar cu resturile de crema, decoreaza ultima foaie de napolitana.
  5. Da la rece cateva ore si apoi taie prajitura in romburi.
  6. Pofta buna!
Foi de napolitana umplute cu crema de cacao

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Foi de napolitana umplute cu crema de cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Foi de napolitana umplute cu crema de cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.