Pulpe de pui in sos de miere - Retete Culinare

Pulpe de pui in sos de miere


Iti trebuie:
  • 4 pulpe dezosate de pui
  • 4 linguri cu miere de albine 2
  •  lingurite cu boia iute
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 lingurite cu zeama de lamaie
  • 3 linguri cu ulei de susan
  • sucul de la o portocala
  • 1 lingurita cu coaja rasa de portocala
  • 1 lingurita cu scortisoara
  • 1 varf de lingurita cu cimbru
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Bucatile de pui se taie fasii si se pun intr-o cratita pe aragaz, la foc mic.
  2. Taie ceapa julien, usturoiul in fasii si pune-le peste pui.
  3. Lasa totul in cratita pana ce carnea de pui devine usor maronie.
  4. Adauga sucul de portocala si coaja rasa, sucul de lamaie, cimbrul, boiaua si sarea.
  5. Cand puiul este aproape gata, pune in cratita scortisoara si mierea de albine si lasa totul pe foc 15 minute.
  6. Pofta buna!
Pulpe de pui in sos de miere

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpe de pui in sos de miere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpe de pui in sos de miere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.