Branza feta aromata - Retete Culinare

Branza feta aromata


Iti trebuie:
  • o lamaie mare
  • 500 g de branza feta (taiata in bucatele de 2,5 cm)
  • 4 catei de usturoi (decojiti si taiati feliute)
  • 2 linguri de funze de rozmarin
  • 500 ml de ulei de masline extra-virgin
  • 500 ml de ulei de masline
  • sare si piper
  • paine prajita pentru servire
Pregatesti asa:
  1. Speli si usuci un borcan de 1,5 litri sau doua de 750 ml.
  2. Borcanul trebuie sa se inchida ermetic.
  3. Cu un cutit pentru decojirea cartofilor, tai coaja lamaii in bucatele.
  4. Pui in straturi bucatile de branza feta, coaja de lamaie, usturoiul si rozmarinul in borcan sau borcane.
  5. Combini cele doua tipuri de ulei, sare si piper (dupa gust) intr-un recipient, apoi torni peste branza din borcan, pana cand aceasta este complet acoperita.
  6. Acoperi ermetic borcanul sau borcanele.
  7. Lasi la frigider pentru cel putin o saptamana pentru a se amesteca aromele.
  8. Pofta buna!
Branza feta aromata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Branza feta aromata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Branza feta aromata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.