Tarta cu branza dulce - Retete Culinare

Tarta cu branza dulce


Iti trebuie:
  • un plic mix 9 torturi din comert
  • 4 oua
  • 100 g margarina
  • 6 linguri zahar tos
  • 1 lingura faina
  • 200 ml lapte
  • 300 g branza dulce de vaci
  • 100 g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
Pregatesti asa:
  1. Pentru prepararea blatului de tarta, omogenizezi bine intr-un vas praful de mix, doua linguri zahar, un ou si bucati reci de unt (margarina).
  2. Framanti repede cu mana si obtii un aluat compact pe care il intinzi cu degetele in forma de tarta unsa si tapetata cu faina.
  3. Ai grija sa formezi o bordura inalta cam de 3 cm, sa nu curga umplutura din tarta.
Pregatesti umplutura asa:
  1. Amesteci intr-un vas, pe care il vei putea pune pe foc, doua linguri de zahar cu un ou si o lingura de faina.
  2. Adaugi treptat laptele si dai la foc potrivit, invartind continuu pana se ingroasa crema.
  3. O dai la rece.
  4. Sfarami branza cu o furculita si o amesteci cu stafidele inmuiate in apa cu esenta de vanilie, scurse de sirop.
  5. Adaugi 3 galbenusuri pe care le bati bine cu mixerul, cu 3 linguri cu zahar pana devin ca o crema.
  6. Dupa ce crema de lapte s-a racit, o adaugi si pe aceasta si amesteci sa se omogenizeze toate ingredientele.
  7. Bati spuma 3 albusuri si le adaugi si pe acestea, invartind cu grija sa le incorporezi usor.
  8. Pui umplutura pe suprafata blatului de tarta pe care l-ai intepat din loc in loc cu furculita.
  9. Cu ajutorul unei linguri, intinzi umplutura uniform.
  10. Dai tarta la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana se coace tarta si se formeaza o crusta aramie deasupra, cam 50 minute.
  11. Dupa ce se coace, o servesti dupa ce s-a racit.
  12. Pofta buna!
Tarta cu branza dulce

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu branza dulce "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu branza dulce - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.