Tarta cu branza si piersici - Retete Culinare

Tarta cu branza si piersici


Iti trebuie:
  • 200 g de faina
  • 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita de praf de copt
  • 60 g de zahar pudra
  • 70 g de unt rece, taiat cubulete
  • 1 ou
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g de branza de vaci grasa
  • 150 g de iaurt din lapte de oaie si bivolita
  • un ou
  • 200 g de zahar pudra cu aroma de vanilie
  • semintele rase de la un baton de vanilie
  • o lingura de gris
  • un compot (700 g) de piersici, scurse
Pregatesti asa:
  1. Incingi cuptorul la 180 grade C.
  2. Ungi cu grasime sau cu unt o tava rotunda.
  3. Pentru aluat, amesteci ingredientele uscate intr-un vas.
  4. Adaugi untul si amesteci pana cand obtii un aluat sfaramicios.
  5. Adaugi oul si amesteci pana cand obtii un aluat omogen.
  6. Dai aluatul la rece 10 minute.
  7. Pentru umplutura, amesteca toate ingredientele, fara piersici.
  8. Scoti aluatul de la rece si il intinzi pe o suprafata pudrata cu faina pana ajungi la grosimea de aproximativ 5 mm.
  9. Pui aluatul in tava pregatita, ridicand aluat si pe margini (trebuie sa fie o margine inalta de aproximativ 4 cm).
  10. Torni umplutura peste aluat, nivelezi, apoi asezi piersicile peste umplutura.
  11. Dai tarta la copt timp de 30-35 minute, pana cand aluatul s-a rumenit, iar branza s-a intarit putin.
  12. Lasi tarta sa se raceasca complet, apoi o dai la rece pana in momentul servirii.
  13. Pofta buna!
Tarta cu branza si piersici

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu branza si piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu branza si piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.