Cornuri umplute cu pasta de branza - Retete Culinare

Cornuri umplute cu pasta de branza


Iti trebuie:
  • 4 cornuri
  • 3 oua fierte tari
  • 100 g de branza cre-moasa, moale (feta, delis, etc.)
  • 100 g de unt
  • 2 feliute branza topita
  • 50 ml de lapte
  • 1-2 castraveciori acri
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2-3 lingurite de seminte de susan
  • o conserva de peste in ulei (cam 170 g)
  • sare
  • piper
  • baza pentru mancaruri
Pregatesti asa:
  1. Cornurile se taie in jumatati si scoti miezul cu o furculita.
  2. Intr-un castron, pui miezul, ardeiul gras taiat cubulete foarte mici (pastrezi cateva fasii pentru decor), castravetii cubulete mici, branza,  jumatate din unt si ouale tocate marunt.
  3. Amesteci usor in compozitie si condimentezi dupa gust, apoi umpli jumatate din baghete.
  4. In compozitia ramasa adaugi pestele scurs, amesteci usor si umpli restul baghetelor, apoi le inmoi pe toate putin in lapte.
  5. Le ungi deasupra si la baza cu untul ramas, le asezi in tava si le garnisesti cu feliutele de ardei si cu feliute de branza topita.
  6. Presari cu susan si dai tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, timp de 10 minute.
  7. Scoti baghetele din cuptor si le asezi pe platou.
  8. Decorezi cu cateva frunzulite verzi, masline, feliute de castravete etc.
  9. Pofta buna!
Cornuri umplute cu pasta de branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornuri umplute cu pasta de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornuri umplute cu pasta de branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.