Piept de pui invelit in bacon - Retete Culinare

Piept de pui invelit in bacon


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • unt
  • 150 g de bacon
  • cimbru
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui, il dezosezi,il feliezi si il bati usor.
  2. Apoi il condimentezi cu sare si piper.
  3. Toci marunt resturile de carne ramase si le pui la calit in putin unt, impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon, taiate marunt, pana se inmoaie toate.
  4. Separat, prajesti pesmetul intr-o lingura de unt, apoi il pui peste amestecul cu ceapa.
  5. Asezonezi cu sare, piper si cimbru.
  6. Pe o folie de aluminiu asezi, una langa alta, felii de bacon, peste ele pui pieptul de pui, iar deasupra intinzi umplutura.
  7. Rulezi cu ajutorul foliei si impachetezi bine.
  8. Pui rulada intr-o tava si dai la cuptor pentru 30 minute.
  9. Dupa care crestezi folia si mai lasi inca 10 minute.
  10. Pofta buna!
Piept de pui invelit in bacon

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui invelit in bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui invelit in bacon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.