Foietaj umplut cu ciuperci si piept de pui - Retete Culinare

Foietaj umplut cu ciuperci si piept de pui


Iti trebuie:
  • 800 g de aluat foietaj
  • un piept de pui taiat marunt
  • 300 g de ciuperci
  • 100 g de cascaval de tip moale
  • 50 g de seminte de susan
  • sare si piper
Pregatesti asa:
  1. Calesti ciupercile taiate preventiv pana scade toata zeama din ele si le pui intr-un strecurator sa se scurga de lichidul ramas.
  2. Tai in fasii subtiri cascavalul si carnea sau dai cascavalul prin razatoare, presari sare si piper peste carne.
  3. Derulezi aluatul si decupezi cu o cana cerculete.
  4. Pui pe fiecare cerculet de aluat cate putin din fiecare ingredient, le lipesti usor marginile aluatului si le presezi cu o furculita de jur imprejur.
  5. Le pui pe o tava unsa cu unt si le presari cu susan si le dai la cuptor la foc moderat pentru 30 - 40 de minute.
  6. Pofta buna!
Foietaj umplut cu ciuperci si piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Foietaj umplut cu ciuperci si piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Foietaj umplut cu ciuperci si piept de pui" Foietaj umplut cu ciuperci si piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
mada Nota: Retete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive CaldeRetete de Aperitive CaldeRetete de Aperitive CaldeRetete de Aperitive Calde Fara nota
fara ulei,aluatul de foietaj contine deja ulei .... si s ar putea sa iasa fff uleioase




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.