Ciorba din carne de vitel si legume - Retete Culinare

Ciorba din carne de vitel si legume


Iti trebuie:
  • 500 g de piept de vitel, feliat
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 30 g de telina
  • 2 cepe
  • un cub/ lingurita concentrat de vita
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ou
  • 6-7 linguri de gris
  • 1 /2 lingurita de bicarbonat
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert carnea bine spalata in 4 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic.
  2. Intre timp, cureti si speli legumele si verdeata.
  3. Pui toate legumele intregi in oala cu supa si lasi sa fiarba la foc mic cu capac inca 30-40 de minute.
  4. Pana fierbe supa, prepari compozitia pentru galuste: intr-un castronel, peste oul crud, adaugi bicarbonatul stins cu cateva picaturi de otet,  sare si piper, uleiul si amesteci cu o furculita grisul pus in ploaie.
  5. Lasi compozitia sa se odihneasca pana e gata supa.
  6. Cand carnea este moale, adaugi zaharul, concentratul, dregi gustul de sare, adaugi 100 ml de apa rece si tragi oala pe marginea flacarii, la foc mic.
  7. Acum pui usor galustele cu o lingurita.
  8. Intai se vor lasa la fund si cand sunt gata plutesc deasupra.
  9. Ai grija sa nu clocoteasca si mai lasa-le sa stea in supa fierbinte, cu capac, pentru ca se mai umfla chiar si dupa ce ai stins focul.
  10. Adaugi verdeata tocata si supa este gata.
  11. Pofta buna!
Ciorba din carne de vitel si legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba din carne de vitel si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba din carne de vitel si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.