Prajitura cu jeleu de visine - Retete Culinare

Prajitura cu jeleu de visine


Pentru blat iti trebuie:
  • 4 oua mai mici
  • 50 ml de ulei
  • 5 linguri de zahar
  • un praf de copt
  • un plic de zahar vanilat
  • 5 linguri de faina
  • aproximativ 50 g de visine fara samburi
Pentru jeleul de visine iti trebuie:
  • 300 g de visine fara samburi
  • 2 linguri de zahar
  • un plic gelatina
  • 250 ml de suc de visine
Pregatesti asa:
  1. Mixeaza ouale intregi cu zaharul si zaharul vanilat, apoi adauga uleiul si continua sa mixezi.
  2. Adauga faina si praful de copt si omogenizeaza bine compozitia.
  3. Unge tava si tapeteaz-o cu faina, adauga apoi compozitia si, din loc in loc, pune visine fara samburi.
  4. Da tava la cuptor pana se aureste pe deasupra.
  5. Lasa prajitura sa se raceasca.
  6. Intre timp, prepara jeleul de visine, pe care il faci astfel: scurgi visinele de suc, apoi prepari gelatina, exact ca pe plic, cu sucul de la visine.
  7. Adauga visinele si mai lasa inca putin pe foc, apoi lasa putin sa se raceasca si pune jeleul peste blat.
  8. Dai la rece timp de 30 de minute si dupa aceea ornezi cu frisca.
  9. Pofta buna!
Prajitura cu jeleu de visine

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu jeleu de visine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu jeleu de visine - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.