Rulada cu branza de vaci si fructe - Retete Culinare

Rulada cu branza de vaci si fructe


Iti trebuie:
  • 700 g de faina
  • 250 g de zahar pudra
  • 250 g de unt
  • 500 g de branza de vaci
  • 6 oua
  • un praf de copt
  • o esenta de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 200 g de stafide
  • 200 g de cirese glasate
  • 200 g de caise confiate
  • cacao
  • zahar pudra cu aroma de vanilie
Pregatesti asa:
  1. Freci untul spuma cu zaharul pudra.
  2. Adaugi pe rand ouale, branza de vaci, coaja rasa de lamaie si cateva picaturi de esenta de vanilie.
  3. Amesteci bine.
  4. Praful de copt il amesteci cu faina si apoi cu compozitia de mai sus.
  5. Trebuie sa se formeze un aluat omogen, cu consistenta, dar nu vartos.
  6. Imparti aluatul in doua (vor rezulta deci 2 rulade).
  7. Intinzi aluatul cu ajutorul degetelor unse cu putin ulei.
  8. Deasupra aluatului pui fructele.
  9. Rulezi si pui in forma de cozonac sau chec, unsa cu putin unt.
  10. Dai la cuptor, incalzit in prealabil, pentru circa 50-60 de minute la foc potrivit.
  11. Cand este gata rumenita, scoti din cuptor, pudrezi cat este calda cu zahar cu aroma de vanilie si cacao.
  12. Lasi sa se raceasca si o poti taia.
  13. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu branza de vaci si fructe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu branza de vaci si fructe - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.