Crema de macrou - Retete Culinare

Crema de macrou


Iti trebuie:
  • 1 kg macrou
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita boabe de piper
  • vegeta
  • masline pentru decor
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestii de intestine, ii speli bine in interior, dupa care le tai capetele, aripioarele inotatoare si cozile.
  2. Fierbi trunchiurile de peste timp de 1 1/2 ora, intr-un vas partial acoperit, in apa cat sa le cuprinda, impreuna cu foaia de dafin, boabele de piper, o ceapa curatata, o lingura de otet si putina sare sau vegeta.
  3. Cand este fiert atat de bine incat oasele se sfarama, scurgi pestele si il cureti de oasele mari.
  4. Dai carnea de peste prin masina de tocat.
  5. Daca doresti sa fie mai fina, o poti trece de doua ori prin masina.
  6. Amesteci pasta obtinuta cu sare dupa gust, uleiul si restul de otet sau tot atata zeama de lamaie.
  7. Asezi jumatate din pasta pe un platou oval sau in forma de peste.
  8. Cu restul de peste, ungi bucati de paine toast, de preferinta prajita si le asezi pe un platou.
  9. Le poti orna cu maioneza si cu solzi din ceapa ramasa sau cu masline si fasii inguste de coaja de lamaie verde.
  10. Pofta buna!
Crema de macrou

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de macrou "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de macrou - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.