Mortadella umplut cu salata - Retete Culinare

Mortadella umplut cu salata


Iti trebuie:
  • 400 g salam mortadella
  • 2 oua
  • 1 salata verde
  • 2 castraveti
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ridichi
  • cate 1 legatura patrunjel si marar
  • 1 lingurita otet de mere
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • crutoane
Pregatesti asa:
  1. Fierbi ouale tari, le decojesti si le tai marunt.
  2. Speli frunzele de salata si le lasi sa se scurga.
  3. Cureti si speli ridichile si, daca doresti, si castravetii.
  4. Tai salata si ceapa fideluta, iar castravetii si ridichile in rondele subtiri.
  5. Din otet, ulei si verdeata fin tocata faci un sos pe care il sarezi si condimentezi dupa gust.
  6. Amesteci intr-un bol legumele si le stropesti cu sosul de verdeata.
  7. Tai felii subtiri de salam, pe care le rulezi in forma de cornete si le prinzi cu bucati de scobitori.
  8. Le umpli cu salata si le asezi pe platou sub forma unei flori, cu partea ingusta spre centru.
  9. Le servesti cu crutoane alaturi.
  10. Pofta buna!
Mortadella umplut cu salata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mortadella umplut cu salata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mortadella umplut cu salata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.