Cornulete umplute cu cascaval si pui - Retete Culinare

Cornulete umplute cu cascaval si pui


Iti trebuie:
  • 200 g smantana sau iaurt
  • 350 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri otet
  • 200 g margarina
  • 50 g cascaval
  • 400 g pastrama din pulpe de pui
  • 1 ou pentru uns
  • 2 linguri seminte de susan sau mac
  • 2 linguri margarina pentru tava
Pregatesti asa:
  1. Amesteci margarina moale, la temperatura camerei, cu smantana, sarea si otetul, apoi adaugi treptat faina, praful de copt si framanti un aluat pe care il ambalezi in folie si il pastrezi in frigider 1 ora.
  2. Scoti aluatul din frigider si din folie si il framanti din nou, incorporand cascavalul ras fin.
  3. Pe planseta presarata cu faina, intinzi aluatul in strat de 5 mm si tai patrate de 7-8 cm.
  4. Pe fiecare patrat asezi o bucatica de pastrama, apoi rulezi si dai forma de corn, aducand usor capetele catre mijloc.
  5. Asezi cornuletele intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu hartie de copt.
  6. Le ungi cu ou batut, presari susan si le coci in cuptorul preincalzit, pentru 30 de minute, la foc mediu.
  7. Pofta buna!
Cornulete umplute cu cascaval si pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete umplute cu cascaval si pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Cornulete umplute cu cascaval si pui" Cornulete umplute cu cascaval si pui - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
geo49ly Nota: Retete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive Calde - Nota MaximaRetete de Aperitive CaldeRetete de Aperitive CaldeRetete de Aperitive Calde Fara nota
O reteta inedita! Cat de curand o voi incerca si va voi spune cum a iesit...




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.